V dneh od sv. Štefana (26. december 2013) do sv. treh kraljev (6. januar 2014) je kar 40 kolednikov obiskovalo domove naše župnije. Pri tem jih je usmerjalo 8 pridnih animatorjev. Polni veselja in dobre volje so v domove prinesli blagoslov, s prejetimi darovi pa bodo pomagali vrstnikom iz Brazilije, Ruande, Kanade, Senegala, Izraela, Madagaskarja in Malavija.

Hvala za vašo odprto rokó,
mnogim bo to odprlo nebo.
Naj sreča in mir vas vseh se drži,
naj zdravje, veselje Bog vam deli.

Koledovanje smo zaključili z večerno sv. mašo na praznik svetih treh kraljev. Pri maši so sodelovale koledniške skupine, pel pa je otroški pevski zbor.

V soboto, 11. januarja, smo se nato koledniki ljubljanskega okolja srečali v Šentvidu nad Ljubljano. Tam smo po sveti maši poslušali pričevanje naših misijonarjev po svetu. Na koncu pa nas je čakala tudi pojedina.

Ker se žal vsi koledniki niso mogli udeležiti tega dogodka, smo v soboto, 18. januarja, priredili srečanje še v naši župniji. Tina Kogoj nam je pripravila zanimivo predstavitev misijonske odprave na Madagaskar, v kateri je sodelovala lansko leto. Nato pa smo z navdušenjem pojedli težko pričakovane palačinke.