Poletna glasbena šola bo potekala v Pastoralnem domu v Preski od ponedeljka 22. do srede 24. avgusta. Zjutraj bi lahko začeli ob 8 oziroma 9 uri (odvisno od potreb staršev) in končali do 16 ure. Tekom dneva bi imeli več glasbenih vsebin in delavnic. Začeli bi s poslušanjem priznanih glasbenih del, nadaljevali pa v skupinah z glasbenim uvajanjem in vajami z zborčkom. Popoldne bi sledile delavnice z Orffovimi instrumenti, delavnica risanja ob glasbi ter zborček. Na različne Orffove instrumente bomo igrali tudi različne priredbe pesmic, kar je zelo pomembno kot predpriprava na instrument. Pri tem bi mi pomagali kvalitetni in izkušeni učitelji.

V sredo popoldne bomo imeli tudi zaključni nastop.

Poletna glasbena šola je namenjena vsem, ki so stari 3 leta in več, tudi tistim, ki še niso obiskovali glasbenega uvajanja (po metodi Willems), saj bodo tako lahko na nov način spoznali čudoviti svet glasbe.

Cena: 55EUR (za drugega otroka iz družine 45 EUR), ki jih nakažete na TRR 33000-0003122518, pod Namen pa vpišite »Poletna šola« in ime otroka.

V ceno je vključeno celodnevno delo po skupinah z različnimi učitelji ter kosilo in popoldanska malica.
V prilogi je vpisnica za poletno glasbeno šolo, ki jo pošljete na e-mail glasbeno.izobrazevanje@gmail.com čim prej, saj so mesta omejena.

Patricija Pečar Kumar

Priloga: Prijavnica za poletno glasbeno šolo.

Več informacij: http://glasba-za-otroke.weebly.com/poletna-scaronola-2011.html