Dragi farani!

Mineva prvi teden, ko se ne srečujemo v nam tako ljubi župnijski cerkvi sv. Janeza Krstnika. Verjemite, on, Janez Krstnik namreč, ve, kaj pomeni biti zaprt in telesno ločen od Kristusa, saj je to sam doživel. V zaporu je doživel celo temno noč duha, ko je podvomil v to, da je Kristus Mesija. Verjamem, da vam je težko, posebej tistim, ki ste sami. To vidi tudi naš Janez Krstnik, zato sem prepričan, da pred Bogom prosi za nas, za našo župnijo.

Tudi sam se tem molitvam pridružujem. Vsak dan zjutraj darujem sveto mašo za nas, našo župnijo, občino, našo Slovenijo in ves svet. Posebej molim za zdravnike in zdravstvene delavce ter pripadnike civilne zaščite, ki si tako zelo prizadevajo ZA NAS. V molitvi prosim za naše politike in za vse nas, da bi spoštovali ukrepe. Večkrat na dan izpred cerkve blagoslovim našo faro in občino, našo Slovenijo in ves svet. Vsak večer se skupaj srečamo pri maši in molitvah preko Facebooka naše župnije. Ob 21.00 grem s kadilom, soljo in blagoslovljeno vodo po župniji.

Dragi farani, verjamem da smo v Božjih rokah, da je Bog razprostrl roke na nas, da nas je Marija zagrnila s svojim plaščem in da so nas angeli pokrili s perutmi. Prosim vas MOLITE, MOLITE, MOLITE!!! TO JE SEDAJ NAJPOMEMBNEJŠE. JUTRI, V NEDELJO PA SE BOVA Z JEZUSOM VOZILA PO FARI OD 11.00 DO 12.30. UPAM, DA SE NA DALEČ SREČAMO. DRŽITE SE. OSTANITE DOMA SKLENJENIH ROK. POSKRBITE ZA MIR OKOLI VAS IN V VAS. MRZITE VSAK NAJMANJŠI PREPIR. IN BOG MIRU BO Z VAMI. BLAGOSLAVLJAM VAS V IMENU + OČETA IN + SINA IN + SVETEGA DUHA. AMEN.

Če potrebujete pogovor, me lahko kadarkoli pokličete na 051 303 164.

župnik Jure